Συνδρομές ή Συχνές Ερωτήσεις

 

 

Συνδρομές TRIVICELL

Το  TRIVICELL είναι ένα διαδραστικό διαγωνιστικό παιχνίδι διεκδίκησης επάθλου που πραγματοποιείται στο διαδίκτυο. Οι παράγοντες που επηρεάζουν την νίκη, αφορούν αποκλειστικά στις γνώσεις και τις δεξιότητες των διαγωνιζομένων (οποιοδήποτε στοιχείο αφορά ή επηρεάζεται από την τύχη αποκλείεται). To διαγωνιστικό παιχνίδι λαμβάνει χώρα μέσα σε web-τοποθεσία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την υπηρεσία. Ύστερα από την ορθή εγγραφή και πληρωμή, θα σας επιτραπεί η δυνατότητα πρόσβασης στον προσωποποιημένο σύνδεσμο που θα σας οδηγήσει στις εβδομαδιαία ανανεούμενες ερωτήσεις.

TRIVICELL

Τα μέλη του TRIVICELL κάθε βδομάδα λαμβάνουν τον προσωπικό τους σύνδεσμο που τους οδηγεί στις διάφορες ερωτήσεις. Απαντώντας στις ερωτήσεις, οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν πόντους μέσω των σωστών απαντήσεων. Ο τελικός χρήστης που απάντησε σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις στο συντομότερο χρονικό διάστημα, σε κάθε γύρο, κατά τη διάρκεια της διαγωνιστικής περιόδου κερδίζει το βραβείο

Shortcode: 54444

Το TRIVICELL Club είναι μια εβδομαδιαία συνδρομή. Θα λαμβάνετε τρία (3) κατά την  λήψη χρεώσιμα μηνύματα, αξίας 2,08€ έκαστο, εβδομαδιαίως,  συνολική χρέωση: 6,24€ ανά εβδομάδα. Τελική Τιμή Μηνύματος Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Η Υπηρεσία αυτή προσφέρεται  από την MCR.

Στην Ελλάδα η υπηρεσία παρέχεται μέσω της τεχνικής υποδομής και των 5ψηφίων κωδικών της DIMOCO Greece ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, θυγατρική της DIMOCO Europe GmbH κατά ποσοστό 100%", η οποία έχει λάβει άδεια λειτουργίας ως ίδρυμα πληρωμών σύμφωνα με τις διατάξεις της Οδηγίας 2007/64/ΕΚ. DIMOCO Europe GmbH, Campus 21, Europaring F15/302, A-2345 Brunn/Gebirge, www.dimoco.eu. DIMOCO Greece MOΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών 2103009942, info-gr@mobile-info.cc Διεύθυνση: https://dimoco.eu/contact/

Για όλες τις ερωτήσεις αναφορικά με τη συνδρομή σας, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας στο 2103009942. Εάν επιθυμείτε να διακόψετε τη συνδρομή σας από αυτήν την υπηρεσία, στείλτε μήνυμα από το κινητό σας με την λέξη TC STOP στον κωδικό όπου είχατε εγγραφεί 54444.

Το μήνυμα διαγραφής που αποστέλλει ο συνδρομητής στον πενταψήφιο 54444 έχει κόστος απλού τυπικού μηνύματος που διαφοροποιείται ανά πάροχο κινητής τηλεφωνίας  Οι πληροφορία της επιβεβαίωση διαγραφής αποστέλλεται στον συνδρομητή ΔΩΡΕΑΝ από τον κωδικό 54578. Δεν είναι δυνατή η αναγνώριση μηνύματος που αποστέλλεται από τον χρήστη στον συγκεκριμένο κωδικό.

 

Η εβδομαδιαία χρέωση λαμβάνεται με ευκολία αυτόματα μέσω του λογαριασμού του τηλεφώνου σας