Σχετικώς με την TRIVICELL

Η υπηρεσία μας είναι ένας διαδραστικός διαγωνισμός που πραγματοποιείται στο web. Οι παράγοντες που επηρεάζουν την νίκη, αφορούν αποκλειστικά στις γνώσεις και τις δεξιότητες των διαγωνιζομένων (οποιοδήποτε στοιχείο αφορά ή επηρεάζεται από την τύχη αποκλείεται). Ο διαγωνισμός λαμβάνει χώρα μέσα σε web-τοποθεσία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την υπηρεσία.

Κάθε συμμετέχων στο διαγωνισμό έχει μια προσωπική ζώνη (μόνο οι χρήστες που έχουν συνδρομή και πληρώνουν μπορούν να συνδεθούν), όπου εμφανίζονται οι διάφορες ερωτήσεις. Απαντώντας στις ερωτήσεις, οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν πόντους μέσω των σωστών απαντήσεων.

Ο στόχος κάθε συμμετέχοντα είναι να κερδίσει το βραβείο, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία απαντώντας στις ερωτήσεις σωστά και στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Οι συμμετέχοντες συναγωνίζονται άλλους συμμετέχοντες, οι οποίοι έχουν συνδρομή στην ίδια υπηρεσία στην χώρα τους.

Ο τελικός χρήστης που απάντησε σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις στο συντομότερο χρονικό διάστημα, σε κάθε γύρο, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού κερδίζει το βραβείο το οποίο προωθείται από την σελίδα εκ της οποίας έχει πραγματοποιήσει την συνδρομή του στην υπηρεσία. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα με καταπληκτικά βραβεία: iPad, πακέτα διακοπών, δωροεπιταγές καταστημάτων, LCD τηλεοράσεις, notebooks, smartphones και πολλά άλλα.

Ο καλύτερος παίχτης επιλέγεται κάθε μήνα . Σημειώνεται ότι προς το σκοπό διαφάνειας της υπηρεσίας, χρήστης ο οποίος ήδη ανεδείχθη νικητής μία φορά, διατηρεί μεν το δικαίωμά του, όπως και οι υπόλοιποι συνδρομητές, να συνεχίσει την συνδρομή και την συμμετοχή του στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορεί να αναδειχθεί νικητής και να διεκδικήσει το αντίστοιχο βραβείο για τους δύο επόμενους μήνες. Το κόστος συνδρομής στην Υπηρεσία είναι 2,08 ευρώ ανά ληφθέν SMS και οι συνδρομητές λαμβάνουν 3 SMS ανά εβδομάδα με συνολική χρέωση 6,24 ευρώ ανά εβδομάδα (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Η χρέωση πραγματοποιείται στον λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου .Τα μηνύματα λαμβάνονται από τον κωδικό 54444. Το μήνυμα διαγραφής που αποστέλλει ο συνδρομητής στον πενταψήφιο 54444 έχει κόστος απλού τυπικού μηνύματος που διαφοροποιείται ανά πάροχο κινητής τηλεφωνίας . Οι δωρεάν πληροφορίες (κωδικός επιβεβαίωσης, μήνυμα καλωσορίσματος, μηνιαία ενημέρωση συνδρομής, κλπ.) αποστέλλονται στον συνδρομητή από τον κωδικό 54578. Δεν είναι δυνατή η αναγνώριση μηνύματος που αποστέλλεται από τον χρήστη στον συγκεκριμένο κωδικό.

Οι χρήστες/συνδρομητές της υπηρεσίας Trivicell μπορούν να επικοινωνούν με την Dimoco Europe GmbH στο: info-gr@mobile-info.cc ή στο Helpdesk: 2103009942.

Αν επιθυμείτε να διαγραφείτε από τις υπηρεσίες Trivicell, μπορείτε να το κάνετε:

1: Μέσω μηνύματος sms: Οι συνδρομητές μπορούν να διαγραφούν ανά πάσα στιγμή στέλνοντας το μήνυμα TC STOP στο 54444, όπως αναφέρεται στην τοποθεσία web. Η συνδρομή του πελάτη θα διακοπεί άμεσα. Το μήνυμα διαγραφής που αποστέλλει ο συνδρομητής στον πενταψήφιο 54444 έχει κόστος απλού τυπικού μηνύματος που διαφοροποιείται ανά πάροχο κινητής τηλεφωνίας . Οι πληροφορία της επιβεβαίωση διαγραφής αποστέλλεται στον συνδρομητή ΔΩΡΕΑΝ από τον κωδικό 54578. Δεν είναι δυνατή η αναγνώριση μηνύματος που αποστέλλεται από τον χρήστη στον συγκεκριμένο κωδικό.

2: Μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Οι συνδρομητές μπορούν να στείλουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info-gr@mobile-info.cc (54444) το οποίο θα περιέχει τον αριθμό τηλεφώνου για τον οποίο χρειάζεται να διακοπεί η συνδρομή. Η συνδρομή θα διακοπεί εντός 24 ωρών, κατά τις εργάσιμες ημέρες (διαφορετικά την πρώτη εργάσιμη μετά από αργία)

3: Μέσω τηλεφωνικής γραμμής βοήθειας: Οι συνδρομητές μπορούν να καλέσουν τον αριθμό τηλεφώνου βοήθειας IVR 8017007675 (54444). Ο αριθμός τηλεφώνου θα διαγραφεί από την βάση δεδομένων εντός 24 ωρών. Εάν η ερώτησή σας δεν απαντηθεί εκεί, μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ερώτησή σας στη διεύθυνση: info-gr@mobile-info.cc (54444).